Lempeyden lähteellä

Lempeyden lähteellä
– miniretriitti hiljaisuudessa

Su 12.1.2020
Helsinki

Tervetuloa rauhoittumaan ja antamaan itsellesi hellää huomiota puolenpäivän mittaiselle hiljaisuuden miniretriitille. Retriitillä yhdistyvät mindfulness- ja itsemyötätunto -harjoitteet, lempeä jooga sekä hellivä hiljaisuus, luoden ihanan läsnäolon keitaan.

Mikä itsemyötätunto? Arjen hälinän ja hektisyyden keskellä on helppo unohtaa pysähtyä kysymään itseltämme, että mitä minulle kuuluu juuri nyt. Mitä minä tarvitsen. Läsnäoloon pohjautuvaa itsemyötätuntoa harjoittamalla opimme olemaan tietoisesti yhteydessä itseemme sekä kohtaamaan itsemme sillä samalla myötätunnolla ja ystävällisyydellä kuin kohtaisimme rakkaan ystävän. Itsemyötätunto on taito, joka tulee tarpeeseen erityisesti kun kohtaamme elämässä väistämättäkin eteentulevia hankaluuksia tai epäonnistumisia.

Tämä kaupunkiretriitti tarjoaa mahdollisuuden mindfulness ja itsemyötätunto -harjoitteisiin sekä lempeään joogaan tutustumiseen turvallisessa ympäristössä. Sopii hyvin sekä ensikertalaisille että aiemmin harjoittaneille syventävänä ja ylläpitävänä kokonaisuutena.

Lempeä läsnäolo, pysähtyminen, myötätuntoinen rauhallinen liike sekä hiljaisuus antavat meille taas uudenlaista voimaa ja resilienssiä arjen pyörteisiin. 

Miniretriitti pähkinänkuoressa

  • Hiljaisuuteen laskeutuminen
  • Mindfulness- / itsemyötätunto-harjoitus
  • Lempeää joogaa
  • Kevyt vegaaninen lounas & teetä
  • Mindfulness- / itsemyötätunto-harjoitus
  • Syvärentoutus
  • Hiljaisuuden päättyminen
Sagayoga Space

Retriitti järjestetään Sagayogan kauniissa Space tilassa Sinebrychoffin puiston kupeessa Helsingin Punavuoressa. Aiempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta et tarvitse. Mukaan mahtuu vain 15, joten varaathan paikkasi ajoissa!

Tilaa retriitillä pitää Laura Liefveld, sertifioitu joogaohjaaja ja keväällä 2020 valmistuva Itsemyötätunto (Mindful Self-Compassion, MSC) -opettaja. Laura toimi hiljattain apuopettajana 8-viikkoisella Itsemyötätunto (MSC) -kurssilla, sekä kehittää kehollisen työskentelyn ja MSC:n yhdistelmäkonseptia Suomessa.

Lämpimästi tervetuloa ❤

Aika: Sunnuntai 12.1.2020, klo 10-14
Paikka: Sagayoga Space, Sinerbrychoffinkatu 11 A 43, 00120 Helsinki
Hinta: 60€ / 50€ (sis. Alv.) sisältäen kevyen lounaan sekä kahvi/tee
Ilmoittautuminen su 5.1.2020 mennessä. Voit kysellä vapaita paikkoja myös tämän pvm:n jälkeen.

Peruutus – ja muut ehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus vain sairastapauksessa lääkärintodistuksella. Paikan voi luovuttaa eteenpäin. Tapahtuma laskutetaan kokonaisuudessaan mikäli peruutus tapahtuu 5.1.2020 jälkeen. Tapahtuma toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 8 määräaikaan mennessä.

Voit olla Lauraan yhteydessä missä tahansa mieltä askarruttavissa kysymyksissä! Yhteystiedot löydät täältä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: