Sopimus- ja peruutusehdot

Läsnä keholleni -päiväretriitin sopimusehdot 

Ilmoittautuminen retriitille on sitova. Ilmoittautumalla sitoudut noudattamaan tässä mainittuja ehtoja. 

1. Vastuuvapautus 

Osallistut retriitille omalla vastuullasi ja huolehdit itse omasta tapaturmavakuutuksestasi. Tapahtuman järjestäjinä emme ole vastuussa sinulle tai omaisuudellesi mahdollisesti aiheutuvasta haitasta. 

Ohjelma on suunniteltu perusterveelle liikuntakykyiselle ihmiselle. Ilmoittaudut ja osallistut tapahtumaan vapaaehtoisesti. Joogaohjaaja on joogaohjaaja, ei terveydenhuollon ammattilainen. Olet itse vastuussa harjoitusten sopivuudesta itsellesi. 

Retriitti ei ole terapiaa eikä korvaa terapiaa, mutta haluamme tukea omaa hyvinvointiasi tarjoamalla lempeän ympäristön. 

2. Peruutusehdot 

Etkö pääsekään retriitille, vaikka olet ilmoittautunut? Ilmoita mahdollisesta peruutuksesta mahdollisimman nopeasti Lauralle tai Emmille.

Meillä on oikeus peruuttaa tapahtuma ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Retriitti toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään kuusi (6) 27.9.2020 mennessä. Retriitin peruuntuessa ilmoitamme siitä sinulle välittömästi. Emme ole velvollisia korvaamaan tapahtuman peruutuksesta sinulle mahdollisesti aiheutuvia kuluja.

%d bloggaajaa tykkää tästä: