Itsemyötätunto-työpaja 15.2


Tietoisuustaidot ja itsemyötätunto
hyvinvoinnin tukena
-työpaja

La 15.2.2020
Helsinki

TIETOISUUSTAIDOT JA ITSEMYÖTÄTUNTO HYVINVOINNIN TUKENA -työpaja
La 15.2 klo 14-16:30 @ Sagayoga Space

Olet sydämellisesti tervetullut viettämään lämminhenkistä iltapäivää itsemyötätunnon ja yhteisöllisen teehetken merkeissä.

“Mikä on se sisäinen ääni, se hiljainen tarkkailija, vakava ja ankara kriitikko, joka pystyy terrorisoimaan meitä ja ajamaan meidät turhaan toimintaan ja joka lopulta tuomitsee meidät vieläkin ankarammin virheistämme, joihin hänen moitteet meidät johtivat?” -T. S. Elliot, The Elder Statesman

Ehkä jokainen meistä tunnistaa tämän äänen itsessään. Miten tämän voisi pysäyttää? Miten rinnalleen voisi saada ystävällisemmän tarkkailijan, jonka seurassa voisi olla oma itsensä ja jolta tarvittaessa saisi tukea kasvuun ja kehitykseen? Muun muassa näihin kysymyksiin tuomme vastauksia tässä lauantai-iltapäivän lempeässä työpajassa aiheena “Tietoisuustaidot ja itsemyötätunto hyvinvoinnin tukena”.

Työpajan tavoitteena on tutustua tietoisuustaitoihin ja itsemyötätuntoon konkreettisten harjoitusten ja keskustelun avulla. Työpaja toimii myös johdantona tulevaan 8-viikkoiseen Itsemyötätuntokurssiin 24.3.-19.5.2020 Helsingin Punavuoressa.

Tarjolla teetä ja kotona leivottua hyvää ♥ Lopussa aikaa kysymyksille ja vapaalle oleskelulle.

Huom! Paikkoja rajoitetusti, sitovat ilmoittautumiset lauraelenayoga@gmail.com.

Aika: La 15.2. Klo 14-16:30
Paikka: Sagayoga SPACE,
Sinerbrychoffinkatu 11 A 43, 00120 Helsinki

Hinta: Maksa mitä haluat (suositushinta 10-20€).

Mukaan tarvitset vain rennon vaatetuksen, muistiinpanovälineet ja avoimen mielen!

Lämpimästi tervetuloa!
♥ Monica ja Laura

Mònica on psykologi ja logoterapeutti LTI, koulutettu Mindfulness (MBSR) -ohjaaja sekä Itsemyötätunto (MSC) -ohjaaja (Teacher in Training).

Laura on sertifioitu joogaope, itsemyötätunto-ohjaaja (Mindful Self-Compassion Teacher in Training) sekä ikuinen elämän ihmettelijä.

Taustatiedot:
Arjen hälinän ja hektisyyden keskellä on helppo unohtaa pysähtyä kysymään itseltämme, että mitä minulle kuuluu juuri nyt. Mitä minä tarvitsen. Läsnäoloon pohjautuvaa itsemyötätuntoa (Mindful Self-Compassion) harjoittamalla opimme olemaan tietoisesti yhteydessä itseemme sekä kohtaamaan itsemme sillä samalla myötätunnolla ja ystävällisyydellä kuin kohtaisimme rakkaan ystävän. Itsemyötätunto on taito, joka tulee tarpeeseen erityisesti kun kohtaamme elämässä väistämättäkin eteentulevia hankaluuksia tai epäonnistumisia. Se on se sisäinen vahvuus, jonka avulla uskallamme olla enemmän ihmisiä – kaikkine heikkouksinemme ja vajavaisuuksinemme.

Työpajan ohjelma pohjautuu psykologi-tutkija Kristin Neffin ja Christopher Germerin kehittämään Mindful Self-Compassion (MSC) -ohjelmaan sekä Jon Kabat-Zinin kehittämään tietoisuustaidot (MBSR) -ohjelmaan. Työpaja on osallistava, mutta keskusteluihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

Itsemyötätuntokurssi (Mindful Self-Compassion, MSC) 24.3-19.5. 2020 Punavuori Helsinki

Voit olla Lauraan yhteydessä missä tahansa mieltä askarruttavissa kysymyksissä! Yhteystiedot löydät täältä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: