Laura

Kuva: Heini Pekkala

Laura Liefveld

Hyvinvointialan yrittäjä, tutkimusmatkailija, joogaope ja itsemyötätunnon sanansaattaja

Minulle tärkeää on luoda tila, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi, hyväksytyksi ja turvalliseksi. Tila, jossa voimme kohdata itsemme juuri sellaisena kuin sillä hetkellä olemme – lempeästi, uteliaasti ja läsnäolevasti. Tila, jonka suojassa voimme yhdessä lähteä mielen ja kehon tutkimusmatkalle, suorittamatta ja rajojamme kunnioittaen.

Työkalupakkiini kuuluvat kehollinen työskentely (jooga), itsemyötätunto- ja mindfulness -harjoitukset, ravitsevat herkut sekä leikkimielinen asenne. Saan ilokseni työskennellä niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden kanssa, toimistoista joogasaleille ja hyvinvointikeskuksiin.

Minun tarinani

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen työskennellyt nuoresta saakka monipuolisesti eri aloilla ja maanosissa, kuten IT-yrityksessä Suomessa, ravintoloissa Uudessa-Seelannissa ja katkarapufarmilla Australiassa. Kun sattumien kautta ajauduin joogaohjaaja-koulutukseen Intiassa vuonna 2016, en osannut aavistaakaan mihin kaikkeen se vielä johtaisi. 

Vaikka koulutuksen myötä avautuivat silmät läsnäolon voimalle, seurasi mukana kulkenut itsekriittisyys kuitenkin edelleen matolle ja sen ulkopuolelle. Missä tahansa työympäristössä tai roolissa olinkaan, oli minun aina menestyttävä, eikä mikään määrä muiden kehuja tai todisteita pätevyydestäni ikinä riittänyt. Tämä päti myös harrastuksiin sekä ihmissuhteisiin. Olin usein loppuunpalamisen partaalla. 

Löydettyäni Itsemyötätunnon (Mindful Self-Compassion, MSC) kesällä 2017, alkoivat palaset loksahdella kohdilleen. Havahduin siihen, että on aika vaikea olla onnellinen kun joku oli koko ajan sinuun pettynyt. Se joku olin minä itse. Aloin opettelemaan, että minä riitän. 

Minulle itsemyötätuntoinen läsnäolo -harjoittelu on tuonut mukanaan mm. uudenlaista vapautta, iloa, kehokiitollisuutta, rohkeutta ja energiaa, sekä oman tien kirkastumista. Asioita, joita haluan auttaa sinuakin kokemaan.

Tänä päivänä minulla on ilo työskennellä niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden kanssa erilaisissa ympäristöissä, kuten toimistoilla, joogasaleilla ja hyvinvointikeskuksissa. Jokainen kohtaaminen opettaa minulle jotain uutta ja olen siitä kiitollinen. Monipuolinen taustani on opettanut minua ymmärtämään kuinka samanlaisten asioiden kanssa me kaikki painimme, iästä, koulutustaustasta, kansallisuudesta ja sukupuolesta huolimatta.

Yhdistän ohjauksessani mindfulness- ja itsemyötätunto-harjoituksia lempeään keholliseen työskentelyyn, tavoitteena auttaa löytämään kokonaisvaltainen yhteys itseen, kehoon ja mieleen. Suorittamatta ja omia rajoja kunnioittaen.

Lisäiloa elämääni tuovat mm. kokkaaminen (erityisesti puurot ja brunssit), tanssiminen, luonto, seikkailut, itsetutkiskelu, uuden oppiminen ja oivaltaminen, musiikki ja mantrojen laulaminen, sekä ystävät ja perhe.

Koulutus

MSC -opettajakoulutus (Center of Mindful Self-Compassion, Hollanti)
Itsemyötätunto (MSC) -kurssi (Taitoba House, Suomi)
YAI 200h joogaopettajakoulutus (Shrimath Yoga, Intia)
Ravitsemustieteiden perusteet, Itä-Suomen Yliopisto
Fasilitointi-koulutus (Business Technology Academy, Suomi)
Human-Centered Design -kurssi (IDEO +Acumen, Suomi)
Kauppatieteiden maisteri, tietojärjestelmätiede, Jyväskylän Yliopisto

Jatkuva tiedonnälkäni pitää minut tauotta opinnoissa kiinni; tällä hetkellä syvennän osaamistani mm. kehon anatomian ja positiivisen psykologian parissa.

P.s.Joskus se itsemyötätuntoisin teko on meditoinnin sijaan laittaa puhelin lentokonetilaan ja (tietoisesti) syödä levyllinen suklaata samalla kun katsot jouluelokuvia Netflixistä ❤

Tapaamistamme odottaen,
❤ Laura

Kuva: Heini Pekkala

%d bloggaajaa tykkää tästä: