Laura

Laura Liefveld

Hyvinvointi- ja ravintola-alan yrittäjä, myötätunnon joogan ohjaaja sekä ikuinen elämän ihmettelijä ja oppilas.

Intentionani on mahdollistaa tila, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi, hyväksytyksi ja turvalliseksi. Tila, jossa voimme kohdata itsemme juuri sellaisena kuin sillä hetkellä olemme – lempeästi, uteliaasti ja läsnäolevasti.

Työkalupakkiini kuuluvat kehollinen työskentely (jooga), itsemyötätunto- ja mindfulness -harjoitukset, ravitsevat herkut sekä leikkimielinen asenne. Tapahtumakahvilan pyörittämisen lisäksi saan ilokseni työskennellä niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden kanssa, toimistoista hyvinvointitapahtumiin.

Tervetuloa kanssani mielen, makuaistien ja kehon tutkimusmatkalle, suorittamatta ja rajojamme kunnioittaen.

Minun tarinani

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen työskennellyt nuoresta saakka monipuolisesti eri aloilla ja maanosissa, kuten IT-yrityksessä Suomessa, ravintoloissa Uudessa-Seelannissa ja katkarapufarmilla Australiassa. Kun sattumien kautta ajauduin joogaohjaaja-koulutukseen Intiassa vuonna 2016, en osannut aavistaakaan mihin kaikkeen se vielä johtaisi. 

Vaikka koulutuksen myötä avautuivat silmät läsnäolon voimalle, seurasi mukana kulkenut itsekriittisyys kuitenkin edelleen matolle ja sen ulkopuolelle. Missä tahansa työympäristössä tai roolissa olinkaan, oli minun aina menestyttävä, eikä mikään määrä muiden kehuja tai todisteita pätevyydestäni ikinä riittänyt. Tämä päti myös harrastuksiin sekä ihmissuhteisiin. Olin usein loppuunpalamisen partaalla. 

Löydettyäni Itsemyötätunnon (Mindful Self-Compassion, MSC) kesällä 2017, alkoivat palaset loksahdella kohdilleen. Havahduin siihen, että on aika vaikea olla onnellinen kun joku oli koko ajan sinuun pettynyt. Se joku olin minä itse. Aloin opettelemaan, että minä riitän. 

Minulle itsemyötätuntoinen läsnäolo -harjoittelu on tuonut mukanaan mm. uudenlaista vapautta, iloa, rauhaa, hyväksyntää, kehokiitollisuutta, rohkeutta ja energiaa, sekä oman tien kirkastumista. Asioita, joita haluan auttaa sinuakin kokemaan.

Tänä päivänä minulla on ilo työskennellä niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden kanssa erilaisissa ympäristöissä, kuten toimistoilla, joogasaleilla ja hyvinvointikeskuksissa. Jokainen kohtaaminen opettaa minulle jotain uutta ja olen siitä kiitollinen. Monipuolinen taustani on opettanut minua ymmärtämään kuinka samanlaisten asioiden kanssa me kaikki painimme, iästä, koulutustaustasta, kansallisuudesta ja sukupuolesta huolimatta.

Yhdistän ohjauksessani mindfulness- ja itsemyötätunto-harjoituksia lempeään keholliseen työskentelyyn, intentionani auttaa vahvistamaan kokonaisvaltaista yhteyttä itseen, kehoon ja mieleen. Suorittamatta ja omia rajoja kunnioittaen. Niin ikään ravitseva ja herkullinen kasvisruoka on tärkeä osa palvelutarjontaani.

Haluan myös muistuttaa, että matkamme täällä ei ole lineaarista. Olen, niinkuin me kaikki, ikuisella opintiellä ja välillä otamme yhden askeleen eteenpäin ja kaksi taakse. Välillä jotkut asiat pitää opetella uudelleen ja uudelleen, jotta ne sisäistää. Ja ehkä juuri siinä se isoin harjoitus onkin, sen oman ihmisyyden hyväksyminen, kun huomaa palanneensa vanhoihin tapoihin ja lempeyden kautta alkaa rakentamaan uudelleen vahvempaa suhdetta itseen ja harjoitukseen. Pyrin opettamaan aina yhteisestä ihmisyydestä käsin, avoimesti siitä paikasta missä kulloinkin olen.

Lisäiloa elämääni tuovat mm. kokkaaminen (erityisesti puurot ja brunssit), tanssiminen, luonto, seikkailut, itsetutkiskelu, kirjoittaminen, uuden oivaltaminen, musiikki ja mantrojen laulaminen, sekä ystävät ja perhe.

Sanottua

”Laura on niitä joiden silmät näkee sut ja korvat kuuntelee ❤ Huippuohjaaja, joka ottaa ohjattavat huomioon!”

”Lauran jooga on hyvä syy työskennellä vapaana säätäjänä Co-working-tiloissa – työkalenteriin tulee merkattua ensimmäiseksi jooga. Muu elämä mahtuu siihen ympärille kyllä. Ja se muu elämä tulee otettua vastaan ehkä vähän ryhdikkäämpänä, notkeampana ja -oho- jopa myötätuntoisempana Lauran joogan ansiosta.”

”Laura is a wonderful person and her classes are a full reflection of that! I always leave her classes & meditations feeling completely refreshed and at ease. Thank you Laura ❤️ xx”

Koulutus

MSC -opettajakoulutus (Center of Mindful Self-Compassion, Hollanti)
Itsemyötätunto (MSC) -kurssi (Taitoba House, Suomi)
YAI 200h joogaopettajakoulutus (Shrimath Yoga, Intia)
Ravitsemustieteiden perusteet, Itä-Suomen Yliopisto
Fasilitointi-koulutus (Business Technology Academy, Suomi)
Human-Centered Design -kurssi (IDEO +Acumen, Suomi)
Kauppatieteiden maisteri, tietojärjestelmätiede, Jyväskylän Yliopisto

Jatkuva tiedonnälkäni pitää minut tauotta opinnoissa kiinni; tällä hetkellä syvennän osaamistani mm. parantavan shamanismin ja luontoyhteyden parissa.

Tapaamistamme odottaen,
❤ Laura

Kuva: Heini Pekkala

%d bloggaajaa tykkää tästä: